Alles toppie
Blijf op de hoogte en volg Merel
02 Mei 2013 | IJsland, Reykjavik
Van harte met onze nieuwe koning Willempie. Ik heb het een beetje kunnen volgen via uitzending gemist, maar het is ontzettend jammer dat juist dit half jaar beatrix de troon over heeft gedragen.Ik had geen vrij op Koninginnedag, maar gisteren had ik wel vrij, het was de dag van de arbeid en dan heel logisch: niemand verricht hier arbeid!
Vorige week heb ik een skype gesprek gehad met mijn mentor en hij was gelukkig heel positief over de opdrachten die ik had opgestuurd. Hij was blij dat ik het zo goed deed en vroeg mijn begeleider hier om wat commentaar op het evaluatie formulier wat ze hadden ingevuld over mij. Dat formulier was ook helemaal goed, dus iedereen blij.
Vorige week donderdag had ik ook vrij en Mirthe en ik waren naar het (lach niet) penismuseum geweest.. Jaja, die hebben ze hier (rare mensen). We hebben ons helemaal dood gelachen, want ze hadden ook een penis van een walvis.. ja, die was dus net zo groot als ik hahaha! Daarna hebben we nog even gewinkeld en de rest van de dag lekker gechilled. Oh en ik heb ook nog hardgelopen! Net als zondag en gisteren.
In het weekend heb ik spulletjes gekocht en weer lekker geknutseld. Verder heb ik nog films gekeken en verder heerlijk rustig puzzeltjes gemaakt. Niet zoveel boeiends dus.
Gisteren zijn Mirthe en ik naar Ikea geweest, tenminste dat probeerden we. Alle bussen in Reykjavik reden gewoon, maar natuurlijk die ene bus die wij nodig hadden na de overstap reed niet! Alleen die bus.. dus na een uur ter vergeefs wachten zijn we maar terug gegaan. Mirthe wilde nog gaan wandelen, maar het was wel heel erg koud, dus zijn we lekker in het warme zwembad geplonsd. Heel raar, maar na een tijdje in het warme water was het op het ligbedje helemaal niet meer koud (ookal was het 0 graden)
Over 2 uurtjes zijn mama, li en soe er en ik heb er kei veel zin in! We gaan een heleboel leuke dingen doen, dus dat wordt dan weer een lang verhaal. Nu nog even werken, want ik heb eindelijk een opdracht gekregen waar ik een paar dagen mee zoet ben.
Dus geniet van de nieuwe koning en de meivakantie en tot gauw!
xx
03 Mei 2013 - 21:07
Lianne:
Hallo Merel,
Lees zojuist weer je reisverslag van de afgelopen dagen, weken. Zo te lezen maak je het met tussenpozen toch wel goed. Geloof ook wel dat je het weer heerlijk zult vinden om straks weer bij je Paultje te zijn.
Inmiddels zijn mama en je zusjes ook bij je gearriveerd. Ga samen maar lekker genieten en je zult hun ook heel wat kunnen laten zien van het land.
Na een week heerlijk vakantie gehad te hebben moet ik a.s. maandag weer aan de slag. Komende drie dagen dubbel zo hard werken daar je moeder heerlijk twee weken vakantie heeft. Verschil moet er zijn !!!
Merel leuk om je verslagen te lezen en je foto's te bekijken.
Ga heerlijk genieten, veel succes de laatste loodjes. Je kunt er trots op zijn dat je het zo goed gedaan hebt. Knap hoor!
Veel groetjes Lianne x -
04 Mei 2013 - 09:32
Tineke:
Hallo meisje
Geniet van de komende dagen met jullie mam en de meiden.Als die weer naar huis gaan is het nog (maar) acht weken.Misschien dat jullie pap nog komt in die tijd.Heel knap dat je het over het algemeen zo goed doet.Af en toe een slechte dag hebben we hier ook.Als je straks weer thuis bent heb je genoeg te doen,en voor je het weet krijgen jullie de sleutel van jullie eigen appartement.
Hier begint het onderhand zomer te worden,dus genieten.Hans is volop bezig op de plaats,stoep schoonmaken,schuttingen beitsen etc.etc.Donderdag met Lars Willem Ilse Erik en Manon naar de kuip.
Ik zei tegen Lars dat ik een PSV shirt van Erik moest lenen om met Lars mee het veld op te gaan,maar dat mag niet oma zei hij,ik ben heel benieuwd hoe hij het zal doen, maar dat weten we Vrijdag te vertellen.
Heel veel plezier met juliie mam en de meiden geniet ervan.
Groetjes van ons allemaal x x x -
06 Mei 2013 - 09:50
Roos:
Hoi Merel,
En alweer een week voorbij, zeg maar eens dat het niet snel gaat!
Wat goed om van je mentor te horen dat hij zo positief is over jou en tja daar doe je het ook voor.
Dat geeft de burger weer moed om de laatste weken door te gaan.
Jullie hebben wel erg leuke uitstapjes daar, naar het penismuseum, naar een zwembad en dan met 0 graden op een ligbedje uitrusten!!!!
Ik kan me iets leukers voorstellen maar ach dit is wel heel bjizonder om mee te maken.
Merel wat heb je weer een heerlijk vooruitzicht met je moeder en je zusjes om daar met z'n viertjes lekker 10 dagen door te brengen.
Wij hopen alleen dat daar het weer ook een beetje gaat zomeren, want dat zonnetje is voor iedereen wel goed.
Merel je hebt weer een leuk verslag gemaakt van de afgelopen week en we kijken weer uit naar je volgende.
Daar gaan we maar wat tijd voor uit trekken want dan zal jij nog meer te vertellen hebben over de vakantie van je moeder en zusjes.
Merel geniet lekker van de komende dagen en heel veel plezier met z'n allen daar.
Tot je volgende verslag.
Veel groetjes en liefs
Hans en Roos
xxx -
06 Mei 2013 - 18:39
Anita ( Ons Sniet Zus Van Roos):
Hallo Merel, hier ook weer even een mailtje van mij. Wat kan je toch leuk schrijven. Nieuw talent?
Op dit moment ben je lekker aan het genieten met je moeder en je zusjes. Wat gezellig! Dank zij jou komen ze in IJsland anders zouden ze er misschien nooit naar toe gaan. Een dochter van mijn collega is een week of 3 geleden ook naar IJsland op vakantie geweest. Ik had van jouw verslagen de bezienswaardigheden gemaild naar haar moeder en zij heeft ze aan haar dochter gegeven. Zo zie je maar, het mes snijdt aan 2 kanten.
Hier is de zomer begonnen. Heerlijk, we waren er aan toe. Jij kan ook af gaan tellen Merel. Dat heb je toch maar mooi voor elkaar en dat nemen ze je niet meer af. Weer een ervaring rijker toch?
Mocht je tussentijds je mail lezen, dan wens ik jou heel veel plezier met je moeder en je zusjes.
Doei Merel, veel plezier.
X Anita