Het zonnetje schijnt.. - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Merel Rijn - WaarBenJij.nu Het zonnetje schijnt.. - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Merel Rijn - WaarBenJij.nu

Het zonnetje schijnt..

Blijf op de hoogte en volg Merel

25 Maart 2013 | IJsland, Reykjavik

De lucht is blauw.. En jullie zitten in de kou! haha!

Het is hier heerlijk weer! Al 2,5 week zon en de wind is weg gewaaid. Ik hoor zo hier en daar dat jullie het nogal koud hebben.. tsja hadden jullie maar mee moeten gaan naar het warme ijsland!

Het begin van de week was best wel rustig. Ik heb weer mijn dagelijkse dingetjes gedaan op het werk(facebooken, naar buiten staren en neus pulken haha). Dinsdag heb ik voor het eerst opgepast en de kinderen zijn gelukkig ook lief als papa en mama weg zijn. De oudste heb ik alleen tijdens het eten gezien en is toen naar boven gevlogen, de middelste probeert al heel aardig te praten in het engels, alleen die kleinste van 4 verstaat geen engels... Dus dat is wel even moeilijk communiceren.
Woensdag ben ik 's avonds naar een flat gaan kijken waar ik de laatste maanden zou kunnen zitten... tsja.. Wat zal ik ervan zeggen.. Er stonden overal!!! spullen, dus ik voelde me een beetje heel erg klein tussen alle eiken kasten in de kamers.. Ow en ze hadden ook nog een 'hond'/caviakeutel die overal plaste.. Nouuuuu neeee bedankt! Dus nu maar eens verder zoeken naar waar ik zou kunnen blijven.

Het einde van vorige week was best wel druk en in het weekend was ik helemaal op (eindelijk iets te doen gehad in de baas zn tijd! Hoera!).
We hebben donderdag en vrijdag een conferentie gehad in het Hilton hotel. Het was de internationale marketing conferentie en dat betekende dus 2 dagen luisteren... in totaal geloof ik 12 uur naar mensen geluisterd. Sommige presentaties waren wel leerzaam, maar de helft van de tijd had ik geen idee waar ze het over hadden! Allemaal ingewikkelde formules om websites aan elkaar te koppelen ofzo... Nja, misschien snapte ik het ook wel niet omdat ik af en toe in slaap viel haha. Ik heb wel een beetje inzicht gekregen in de marketing wereld en alle experts op dat gebied.

Dit weekend heb ik niet zoveel gedaan. Vooral chillen in het warme zwembad in de zon, boodschappen gedaan en films gekeken. Charlotte en Mirthe waren allebei niet thuis dus dan mezelf maar vermaken. Er zijn nu ook andere gasten in het guesthouse, die komen uit groenland... ik wist niet eens dat daar mensen woonden hahah! en aan de ene kant leven die daar ook niet, want het zijn echt smurven!

Nu nog maar 2 dagen werken en dan lekker een weekje met paul!! Heb er echt zin in! Ik heb net al de auto opgehaald van het bedrijf. De auto stond bij de baas thuis en ik moest alleen terug rijden, maar ik heb in 1 keer de weg naar huis gevonden! Jeeej! Lang leve het orientatievermogen! Heb ik toch nog iets NUTTIGS geleerd van Paul haha!

Tot volgende week! xx

• 25 Maart 2013 - 16:28

Ingrid:

Ja ja wacht jij maar af.....over n poosje zitten WIJ in de zin bij 25gr C in de zon en waait t bij jou en is t hoogzomer en 10 gr C. Hahaha
    Wat betreft die kamer, moet je inderdaad soms maar op je gevoel af gaan en een "cavia" die overal plast is nou ook niet bepaald iets om over naar huis te schrijven. Ach anders zul je gewoon op straat moeten slapen , in een bushokje of zo...dan lig je in ieder geval droog. Als ik zo de balans eens opmaak denk ik dat je nu in de eerste 3 maanden al heel wat geleerd hebt, en dan bedoel ik niet enkel op het gebied van marketing. Ik denk dat je straks nog een heel extra levenswijsheden hebt opgedaan. En stiekem ben ik daar wel een beetje trots op.
    En nu nog maar 2 dagen en dan is Paul er om eindelijk Ijsland eens "onveilig " te gaan maken. Ga er vooral van genieten. Ik denk dat het een heerlijk weekje zal worden. Zo en jij kunt nog auto rijden??Nog niet verleerd?? Wel top dat je auto meekrijgt. Neem volgende week maar wat lekkers mee als dank. Morgen weer even op de kids passen en dan Freedom now!!! Ijslanders berg je want Paul en Merel komen eraan! Xxxx mama

• 25 Maart 2013 - 18:32

Roos:

Hoi Merel,

Nou bijna is het zover dat jij jou Paul weer ziet.
    Zo zie je maar dat de weken voorbij vliegen.
    Ook Paul heeft er heel veel zin in, ik heb hem zojuist nog een sms gestuurd.
    Wat doe je het toch allemaal goed daar Merel en ik geloof goed dat je moeder trots op je is.
    Nou het weer bij jullie is inderdaad heel anders als hier want hier is het hartstikke koud en er staat heel veel wind.
    Maar we moeten het er mee doen en we hopen dat jullie samen een hele mooie week tegemoet gaan.
    Maar daar is geen twijfel over geloof ik.
    Merel wij wensen je een fantastische week toe samen met Paul.
    Geniet ervan en we lezen jullie story weer op internet.
    Heel veel groetjes en liefs,
    Hans en Roos
    xxx

• 26 Maart 2013 - 16:21

Tineke:

Nog een !!!!!!! nachtje en dan is het zover.
    Het is wat Roos schrijft,ook ons Paul heeft er zin in.
    Veel heb ik niet te vertellen ons Paul geeft jou al het nieuws door.Hans zorgt dat hij morgen op tijd op het station is dat hij op tijd vertrekt. Je hebt nu het ergste gehad want de laatste drie maanden krijg je ook nog drie keer bezoek.Eerst Paul dan jullie mam met die druktemakers en dan jullie pap nog.
    Wij wensen jullie heel veel plezier,geniet ervan en tot hoors.
    Hans en Tineke
    x x x