Hoog bezoek - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Merel Rijn - WaarBenJij.nu Hoog bezoek - Reisverslag uit Reykjavik, IJsland van Merel Rijn - WaarBenJij.nu

Hoog bezoek

Blijf op de hoogte en volg Merel

12 Februari 2013 | IJsland, Reykjavik

Zo, nou is het weekend weer voorbij. Wat is gedag zeggen toch moeilijk! Het ging zo snel, maar we hebben samen een kei leuke tijd gehad! Ik ben vrijdag eerder weg gegaan van mn werk zodat ik Paul op kon gaan halen op het vliegveld. Dit was een verassing en hij had mij ook helemaal niet verwacht. Dit had als gevolg dat hij me niet zag staan in de aankomsthal (en ik stond niet achter een pilaar ofzo, maar gewoon recht voor zn neus haha). Dus ik knuffelde hem en hij was kei verbaasd: "Ik dacht, wie vliegt nou om mn nek heen??" haha. We hebben savonds lekker pasta gegeten en hebben even lekker bij gepraat onder het genot van een lekker glaasje wijn en een flesje bier (of 2). Zaterdag zijn we vooral niet vroeg opgestaan, want de winkels zijn toch pas om 12 uur open hier. We hebben door de stad gelopen en ik heb hem de leuke plaatsen laten zien. Toen hebben we in een cafe lekker wat gegeten en gedronken en waren we om 4 uur weer thuis. Savonds zijn we gaan eten bij de subway, want bij de pizzaria waar we naartoe wilden was geen plek. Zondag moesten we naar mijn nieuwe onderkomen. Waar ik nu dus zit is hoop ik tot het einde van mn stage. Het ziet er wel goed uit, alleen is het wat klein en is het even wennen, vooral omdat je een 'thuis' hebt gemaakt wat je dan weer moet verlaten. Smiddags zijn we gaan zwemmen in het zwembad, lekker buiten in een verwarmd zwembad. Savonds zijn we naar de pizzaria geweest en hebben heerlijk gegeten. Paul die had nog (sorry schat maar dat was gewoon heel grappig) een 'desert' (woestijn) kaart besteld en daarna heerlijk genoten van een tiramisu. Toen we weer thuis waren hebben we film gekeken en zijn we lekker gaan slapen. Maandag zijn we naar de blue lagoon geweest; een natuurlijk verwarmd meer waar veel mineralen in zitten. Het water was echt licht blauw en we hebben heerlijk genoten! Nog even in de sauna geweest en een maskertje opgedaan en lekker in het warme water rond gedobberd (foto's volgen). Maandagavond besloten we om weer bij de italiaan te gaan eten, want het eten was daar echt super lekker. Dus daar hebben we even geproost op het mooie weekend en dat de volgende 6 weken maar om mogen RACEN. Of nie schatje? xxx

• 12 Februari 2013 - 12:03

Sophie:

Zozo, lekker veel leuke dingen gedaan! Flink bijgekomen dus :P? Ja die 6 weekjes vliegen vast zo om ;) de eerste weken waren toch ook best snel gegaan :O? Fijn dat je zo genoten hebt ^^! Nou, werkze Mereltje, ik spreek je snel! xx.

• 12 Februari 2013 - 15:08

Ingrid:

Heee schatteke wat ben ik blij dat jullie hebben genoten, super toch! Ja je hieft mij niet te vertellen hoe moeilijk t is om afscheid te nemen maar straks over 6 weekjes elkaar weer in de armen te vliegen is toch een super fijn gevoel en dat maakt t toch nog mooier als je elkaar n tijdje niet hebt gezien. Komt goed maak morgen je 2e enveloppe open en maak je huisje gezellig. Met zo'n kanjer als jou komt dat allemaal goed.

Dikke xxxx van mama

• 12 Februari 2013 - 20:58

Miranda:

Nou dat klinkt idd als een heel gezellig weekend samen, lekker veel gegeten en gedronken :-). Jullie hebben jullie eigen feestje daar gevierd, wij hier carnaval.
    Ben wel benieuwd naar je foto's van de blue Lagoon, dat zal echt wel heel mooi zijn en geweldig om in te zwemmen. Maak je toch maar weer mooi mee daar.
    Ging de verhuizing maar je andere kamer goed? Fijn dat Paul erbij was om je koffer enzo te sjouwen. Zo zie je maar hoe snel je andere kamer je thuis werd, dat zal met je kamer nu ook wel goed komen hoor, gezellig inrichten met je eigen spulletjes doet al veel.
    Gaat het op je werk ook allemaal goed? En je stage opdracht voor school, wil je dat ook lukken?
    Lieve schat, werk met plezier en geniet van al het moois (en lekkers haha) wat IJsland te bieden heeft.

Veel liefs van ome Ron, Stijn en mij, XXX

• 13 Februari 2013 - 13:45

Jinn:

Klinkt super leuk en gezellig! :)
    Veel plezier en succes in je nieuwe onderkomen!
    xxx

• 14 Februari 2013 - 15:09

Roos:

Hoi Merel,
    Zo zie je maar Merel dat het ook erg gezellig kan zijn daar in IJsland,
    want wat is er mooier dan dat je liefje jou op komt zoeken in IJsland en de carnaval daarvoor laat schieten.
    Dat wil toch genoeg zeggen over jullie oftewel, met jullie zit het helemaal goed.
    Wat fijn dat je een andere kamer hebt gekregen en die weer gezellig in hebt kunnen richten.
    Nou moet je eens kijken hoe snel de afgelopen weken al zijn gegaan, en over 6 weken gaat Paul weer jou kant op.
    Mooi toch, zo vliegt de tijd voorbij en voor je het weet ben je weer terug.
    Nou Merel maak er weer wat van, en wij volgen jou verhalen weer.
    Liefs en heel veel groetjes
    Hans en Roos
    xxx

• 18 Februari 2013 - 19:48

Sylvie:

Hoi Merel

Wat heb jij het leuk daar in Ijsland, je hebt het echt getroffen geloof ik.
    Al die verhalen heb ik wel gelezen en ik dacht ook ik zal eens reageren.
    Je hebt al zo veel leuke dingen gedaan en ook leuke mensen ontmoet, heb je
    wel tijd voor je opdracht voor school, is deze wel leuk om te doen?
    En het bedrijf waar je stage loopt bevalt geloof ik ook wel zo te horen.
    Zo hou je het nog wel een tijdje vol.
    Hopelijk bevalt je nieuwe kamer ook en ik wens je nog een fijne tijd daar
    waar je straks nog leuke herinneringen aan over zal houden.
    Veel succes ook met je opdracht.
    groetjes Sylvie