1e vrije dag
Blijf op de hoogte en volg Merel
14 Januari 2013 | IJsland, Reykjavik
14 Januari 2013 - 17:48
Ingrid:
Hee schat,
wat super deze verhalen te lezen en de foto's te zien.
Het klinkt alsof je deze tweede dag alweer(jaja..zo snel gaat de tijd), goed bent doorgekomen.
Ik ben heel trots op je zoals jij het doet.
Zet de koffie strax maar klaar dan kom ik gezellig bij je op de koffie! dikke x mama -
14 Januari 2013 - 17:58
Sophie:
Hey Merel!
Toen ik op facebook las dat je reisverslagen ging maken, ben ik meteen hiernaartoe gegaan! Deze site staat nu mooi bij mijn favorieten en ik zal elke dag even kijken of er wat nieuws opstaat ^^!
Hahaha ja slimpie, 1 boodschappentas kan al zwaar zijn, laat staan 3 :P
Ik ben heel erg benieuwd naar de foto's en verslagen!
xx. Sophie -
14 Januari 2013 - 18:35
Xue-lin:
heeey lieve zus,,
Dus je vermaakt wel lekker zie ik!!
En die foto's zijn super mooi, vooral van de zee met de ijsbergen^.^!!
veel succes morgen!!:D
xxxxxxxxx
soet -
14 Januari 2013 - 18:57
Miranda:
Hey Merel,
Wat gezellig dat je ons allemaal je stage laat mee beleven door je reisverslagen.
Fijn dat je je eerste dag goed doorgekomen bent. Volgens mij liggen er heel veel, lees alleen maar, lekker dingen in je keukenkastjes en koelkast. Groot gelijk hoor, gewoon jezelf verwennen. Ik ga zeker iedere dag lezen wat je hebt meegemaakt en genieten van je mooie foto's. Veel succes morgen op je eerste werkdag.
Een dikke knuffel van ons, XXX -
14 Januari 2013 - 19:53
Paps:
Had miep wat heerlijk om je zo bezig te zien in je huisje. M'n collega's hadden een doos tissues klaar gezet en een reep toblerone haha. Iedereen vroeg naar je en hoe het op m'n vrije dag was geweest. Net naar de dierenarts geweest voor inentingen voor de kat. Ik ga elke dag op je blog kijken hoe dat je het maakt. Ben reuze trots op je . Dicke knuffel xxx -
15 Januari 2013 - 20:17
Tineke:
Ha meisje
Ik heb gehoord dat je eerste werkdag leuk is geweest,leuke colega's etc.
We hebben Rocky vandaag laten helpen(het was dus zijn kruisband)en het gaat goed met haar.
Ze moet wel 2 maanden revalideren,niet rennen,niet springen,naar de therapie 2 of 3 keer,en dan moet het goed komen.
Ook moet ze 2 KG afvallen,maar dat is niet vreemd.
Heb je weer lekker gegeten,of vind je het minder lekker als je het zelf klaar moet maken(ik wel).
Misschien horen we straks nog iets van je als Paul is.
Anders slaap lekker en morgen weer flink er tegen aan groetjes van ons allemaal x x x -
15 Januari 2013 - 20:54
Ralph & Esther:
Hey meid!
Wat fijn om te horen dat alles goed met je gaat, dat je een goede reis hebt gehad en dat je een leuk appartementje hebt!
Heel veel succes morgen en tot snel!
Liefs Ralph & Esther -
25 Januari 2013 - 22:10
Lianne Den Hoed:
Hallo Merel,
Wat leuk om al je foto's te zien en je verslagen te lezen. Wat een prachtig gebied. Super van je dat je het zo goed doet en dat je het zo goed naar je zin hebt met al je collega's, moet ik na 27 jaar nog aan wennen !!!!!!!!!!!! Vooral met mijn naaste collega, voor jou welbekend !!!
Via deze collega blijf ik op de hoogte. Je kunt al gaan aftellen naar de komst van Paul. Ga er maar heeeeerlijk van genieten deze periode samen met Paul.
Merel ik blijf op de hoogte via mama en je site. Heel veel succes met je stage en geniet ervan.
Groetjes Lianne xxx